Sulc.si

Košarica  

(empty)

Kategorije izdelkov

Proizvajalci

Pogoji poslovanja v naši spletni trgovini:

 

Splošni pogoji poslovanja ribiške trgovine SULC, so sestavljeni v skladu z zakonom o varstvu potrošnikov. Svetujemo vam, da pred naročilom naših izdelkov, preberete spodaj navedene pogoje poslovanj, kajti z vsako transakcijo preko naše spletne strani izrazite svoje strinjanje z navedenimi pogoji. 

Naše podjetje ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne okvare strojne ali programske opreme zaradi obiska naše spletne strani.

 

Plačilni pogoji:

Vse navedene cene so v EUR ter vključujejo predpisani DDV. Pridržujemo si pravico do dnevne spremembe cen brez predhodnega opozorila in morebitnih napak. Plačilo naročenih izdelkov je možno z gotovino po povzetju. Stroške pošiljanja plača naročnik blaga in se obračunavajo po veljavnem ceniku hitre pošte, kot odkupna pošiljka.

 

Rok dobave:

Za artikle, ki so na zalogi odpošljemo  v roku 5 delovnih dni po prejemu naročila. V kolikor naročenega artikla ni na zalogi, vas bomo pisno obvestili po elektronski pošti, ter artikle dobavili v najkrajšem možnem času. Naročene izdelke pošiljamo po povzetju. Če vas takrat ni doma, vam pošta pusti obvestilo o prispeli pošiljki.

 

Reklamacije:

Blago, ki ste ga naročili morate preveriti takoj zaradi možnih poškodb pri transportu,ter ga reklamirati takoj (zapisnik hitre pošte) in pisno sporočiti v roku 8 dni  na naslov STARIČ IGOR S.P. Sneberska 20e , Ljubljana ali po elektronski pošti, v nasprotnem primeru vam reklamacije ne bomo priznali.

 

Vračilo blaga:

V kolikor z blagom niste zadovoljni, ga lahko v roku 15 dni od prejema vrnete. Blago mora biti nepoškodovano in neuporabljeno, ter v originalni embalaži. Blago lahko tudi zamenjate za katerikoli drug izdelek v naši trgovini. Stroške pošiljanja za vrnjeno blago krije kupec.

 

Varovanje osebnih podatkov:

Vaši podatki so pri nas računalniško obdelani in varovani v skladu z vsemi veljavnimi predpisi.

 

 


DomovDomov